OBS: Prisene kan endres i takt med at hestene videreutdannes
Quick

Hispanoaraber vallak født 2012
e.Geppeto RG(PRE)
u.Alfie(Araber)

Han er en flott type, veldig vakker og har luftige, lette bevegelser. 
Han er veldig sosial godgutt og er snill i all håndtering. Det er ikke noe problem å vedlikeholde hover og han går snillt på hengeren. Han kan leies i grime, liker oppmerksomhet, og har en herlig personlighet.
Hans mamma, Alfie, er en rutinert avlshoppe og flott mamma. Hennes avkommer har til felles at de alle er snille og ukompliserte ridehester. 


Pris: 30.000nokPiaff

PRE vallak født 2011
E. Romero XXIX             
U. Lealtad II


Piaff er en trivelig ung gutt som nå er 5 år gammel. Han er ca 155cm høy i manken og er kraftig byggd, men vokser fortfarende. Han holder på å rides inn, han er snill men trenger tid til å kunne stole på mennesker. Han er en forsiktig ung mann som trenger enn trygg ledere, hvis du er den personen gjør han alt for deg. Flink og snill med daglig stell og går på hestehengeren uten noe problem. 
Piaff er halvbror til vår avelshingst Leal V.
Pris: 75.000 nok

 


 


 
Piña

PRE Hoppe født 2011
E. Romero XXIX           
U. Jacaranda Cen

Piña er ei kjempefin ung PRE hoppe med bra eksteriør og gode bevegelser. Hun er fem år og er ca 160cm høy i manken, men vokser fortsatt. Hun har en god stamtavle med bland annet SICAB vinneren Rondeño til bestefar. Vi holder på å ride henne inn og hun er helt ukomplisert. Det er ei jente som er rolig og hyggelig i alle mulige situasjoner. Hun er snill i alt daglig stell og går fint på hengeren. 


Pris 95.000 nok

 

 
Padrino 

PRE vallak født 2011
E. Romero XXIX             
U.Jilguerita Cen

Padrino er en veldig fin 5årig vallakk med utrolig bra gangarter. Hans mamma Jilguerita Cen ble Campeona del Concurso (beste hoppe) på PRE championatet i Norge 2012, med dagens høyeste poeng 97,75. På det samme championatet fikk Padrinos halvbror Optimo CAMPÈON DE MEJORES MOVIMIENTOS JOVENES (beste bevegelser unghest) og SUBCAMPÈON JOVEN (reserve unghingst Champion). To år seinere på det norske PRE championated 2014 ble Padrino SUBCAMPÈON JOVEN (reserve Unghingst Champion) og er en kopi av sin halvbror.

Resulater kan ses på denne linken: http://www.prenorge.no/event/event.html

Padrino rides idag inn og er en snill, hyggelig og stabil ung mann. Han har veldig godt lynne og det er alltid morsomt å arbeide med han.  


Pris: 100.000 nok


    
Micki

Hispanoaraber hingst født 2008
e. Leal V (PRE)

u. Alfie (Araber)

Micki er en snill og trivelig gutt på 8 år som har mankehøyde på ca 155cm. Han har meget gode bevegelser og er veldig hyggelig å ride. Han er energisk, men stabil og snill i alle situasjoner og er hyggelig i alt daglig stell. Han rides regelmessig og synes det er gøy å arbeide. Han går dressus i lett A/middels og synes også det er veldig gøy å hoppe.  

Han kan selges som vallak hvis det er ønske om det.   


  Gepetto

PRE Vallakk født 2007
E. Ukelele
U. Candela CLXXIX

 
Geppetto er en 9årig sjarmerende mann som er 163 cm høy i manken. Han er en nydelig vallak som alltid gjør sitt beste og er snill i all håndtering. Han rides regelmessig og videreutdannes hele tiden, noe som han synes er veldig gøy. Han er en fin ridehest som trenger en stabil rytter med en lett hånd. 
 

Utskriftsversjon


PRE Championat 2014
02.07.2014
Goda resultater för Stutteri Leal på PRE championatet 2014 Norge.
Marocko såld
02.07.2014
Vi gratulerar Marockos nya ägare med en fantastisk häst vi kommer sakna mycket!
Nyheter
03.07.2012
Athena, Novato & Millionen solgt, Vi graulerer de nye eierne med supre hester. Det finnes litt nytt både her og der, bland annet noen nye ridefilmer og bilder på vår aller fineste Romero XXIX
 
 Kontakta oss:

Marie Anderberg: +47 47374198
Morten Bjerknes: +47 91365973

MarieAnderberg_
@hotmail.com